Vi är snabbast med kvalitet!

Bildexperten är ett familjeföretag, verksamma och specialinriktade på Skolfotografering & Idrottsfotografering. Vi fotograferar årligen tiotusentals barn och ungdomar runt om i landet, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Vi sponsrar även årligen Svenskt föreningsliv genom knutna samarbeten med de idrottsföreningar vi fotograferar. Vi är därigenom stolta över att få bidra till våra barn och ungdomars fortsatta fritidssysselsättning. Bildexperten är medlem i branschförbundet SER (Sveriges elevfotografers riksförbund) och arbetar aktivt för Tryggt Skolfoto.

Det som utmärker oss

Kort och gott så levererar vi bilder av hög kvalitet, tillsammans med korta leveranstider, till ett bra pris! Vi vet helt enkelt att det krävs något av oss!

Vi står för enkelheten

Det skall inte vara krångligt att få hem bilder av hög kvalitet. Vi jobbar därför ständigt med att förbättra våra rutiner för att det just skall bli så enkelt som möjligt för våra kunder!

Kundomfattning

Vi fotograferar idag årligen ca. 30.000 barn och ungdomar runt om i landet. Men vårt mål är inte att bli störst, utan att alltid kunna sticka ut med det som gör oss unika.

-Vi är snabbast med kvalitet! Det räcker för oss!

Kontakta Bildexperten nästa gång ni har behov av en yrkesfotograf på er skola eller idrottsförening. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Välkommen.

Våra fotografer

För att alltid kunna leverera bilder av högsta kvalitet till våra kunder har vi specialutbildning, en fotoskola, för våra fotografer. Utbildningen bidrar till att våra fotografer får den kunskap som krävs för att ta bilder enligt våra mått och representera företaget på bästa sätt ute hos våra kunder.

Egen produktion

Med en egen produktion kan vi kontrollera hela flödet från fotografering hos er, till färdig produkt. Vi kan dessutom säkerställa en kort leveranstid  på mellan 5-8 dagar från inkommen beställning. Detta gör oss helt unika i branschen. Vi använder oss av den senaste tekniken för att säkerställa att alla våra produkter håller högsta kvalitet. Vi jobbar med ett slutet system där vi även kan hålla höga miljökrav på hela vår produktionskedja.

Är ni i behov av en fotograf?

Har er skola eller idrdottsförening behov av en fotograf till er nästa fotografering? Kanske står ni helt utan fotograf, varit missnöjda med er tidigare leverantör eller bara vill prova någon ny? Kontakta oss redan idag, så berättar vi gärna mer vad vi kan göra för er!

Vi är stolt sponsor av Team Rinkeby 2023

När vi fick frågan om vi ville vara med och sponsra Team Rynkeby igen, så var det aldrig fråga om vi ville, utan att vi självklart ville! Tack vare våra kunder har vi kunnat göra det möjligt att få vara med på denna resa. Tillsammans skall vi bekämpa och förhoppningsvis utrota denna hemska sjukdom. Genom fantastiska eldsjälar i Team Rynkeby är detta möjligt på en helt annan nivå. Vi är oerhört glada och stolta Guldsponsorer och vi kommer självklart följa cyklisternas resa under 2023 till deras mål i Paris!

© Copyright 2008-2024 bildexperten.se. All information och bilder på bildexperten.se skyddas av upphovsrättslagen.

Lagkalendern

Kontakta oss så berättar vi mer.